Tuesday, 27 April 2010

Grab bag

 
Wow! saya suka 'grab bag' ni, simple je. Dalam beg ada poket untuk letak handphhone, notebook kecil, coin purse dan 2 slot untuk pen. Kain merah menyala, tema 'Gong Xi Fa Chai' gitu. Memang mata boleh fokus kat bag ni, bila bawak jalan2. Ada bahaya woo.. Tapi saya sukee..ngan warna ni. Terang!!Lain sungguh!! Thanks to ainiAyu. Kain ni dari dia le..1/2m je pong dia bagi. Boleh lawat blog kreatifnya disini

*ada link buat grab bag ni disini-sini-sini


1/2m kain heavy cotton ni saya bley buat 'grab bag' n  'makeup bag'. Bahagian dalam makeup bag ni, takde lah serabut benang2 kain lining tu sebab jahitkan piping.

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

comments? i love comments..TQ