Tuesday, 18 August 2009

sulaman cross stitch

size tote bag 18"x 15" x 3"



Andre suruh saya buatkan langsir rumahnya. Kain lebihan dari langsir ni saya buatkan tote bag as a gift for her. Tote bag ni..terhasil drp tutorial @ sini sy wat ni pun 'cooo..ba..annn' no 1. Cubalah nkorang p blog ni..mesti jadiknyeeee...silakan. n trima kasih

Friday, 14 August 2009

apron



Apron pun saya jahit juga. Apa-apa saja jahitan yang kawan-kawan mintak. Insyallah saya boleh jahitkan. Saya mesti letakkan sulaman jugak ..Koleksi tea set ni mesti sesuai utk cafe Kak Su. Semoga bertambah majulah hendaknya.

koleksi pencil box




Ini adalah pencil box yang diminta oleh rakan-rakan sekelas anak saya dan juga anak-anak kenalan saya. Macam-macam gambar yang diaorang mintak.Terima kasih banyak2. Tulisan cina ni..mestilah anak saya yang tulis..saya sulamkan aje..Nak kena belakat bahasa cina jugak kalau macam ni..















my new order..









有志者事竟成 ('**'#%)





知识就是力量




Wednesday, 24 June 2009

sarung kusyen van


Kak CT bawak van sekolah. Bebudak naik van..tau je lah, bukan diorang kisah pun..Ada yang dah koyak dan berconteng kat kusyen. Dia suruh saya buatkan sarung kusyen van dia!! Lecehnya nak membuat kusyen ni. 3 kali jugak saya pergi ukur kusyen dia ni. Nilah rupenye..



my new baju kurung's embroidery design..
leher baju kurung n lengan tangan..
baju ni harus diliningkan!!. fesyen orang la ni..
@leher tu, 4x tukar hoop B n lengan 5x tukar.
sekian..tkasih

Wednesday, 17 June 2009

Thursday, 28 May 2009

towels


the best embroidered project ever!! you can create your gift with embroidered towels such as logo or design..



Saturday, 16 May 2009

Nadhirah foto click

before n after the process. it takes about 80minutes. use photoclick to
create embroidery from photograph or other image.color images are automaticaly converted to grey scale when u apply photo click.photo click designs consist of row of stitches of varying spacing (photo satin fill)
Ini gambar anak bongsu saya..Ima Nadhirah